Hivatalos honlapja
Önkormányzat - EU-s fejlesztések

Felhívás társadalmi munkára

Felhívás társadalmi munkára

Tisztelt Vízváriak!
Tisztelt Zártkerti ingatlan Tulajdonosok!
Tisztelt Zártkerti ingatlan Használók!

Tájékoztatom Önöket, hogy Önkormányzatunk a Magyarország Kormánya által a vidék fejlesztése, felzárkóztatása érdekében meghirdetett Zártkerti Program keretében, a települések zártkerti besorolású földrészleteinek mezőgazdasági hasznosítását segítő és az infrastrukturális háttér megteremtését célzó települési fejlesztések támogatására (ZP-1-2019) kiírt pályázati felhívására benyújtott pályázatát támogatásban részesítette, melynek keretében a „Zártkertet elérő utak felújítása, zártkert körül vadvédelmi kerítés építése” célterületek lettek megpályázva.
A megítélt támogatás a Vízvár Község  ingatlankataszterében szereplő 0133 hrsz-ú zártkert fejlesztésére vonatkozik, mely 38,2820 ha területű, benne 581db külön hrsz-ú és terület nagyságú ingatlanrésszel.
A zártkertet elérő 551, 0141, 0127 hrsz-ú utak 1100 fm hosszban zúzottköves kiépítésére 8 211 503 forint, a zártkert körül kialakított vadvédelmi kerítés és kapuk anyag szükségletének beszerzésére 1 634 363 forint támogatást nyertünk.
Mint a fentiekből kitűnik a vadvédelmi kerítés és kapuk kiépítése saját erőből, önkormányzati és társadalmi munka végzésével valósítható meg, melyhez kérem a lakosság, elsősorban az ingatlantulajdonosok, ingatlan használók segítségét.
Ennek érdekében az önkormányzatunk 2020 augusztus 22-re (szombat) társadalmi munkát szervez, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk az érintetteket, a településünk fejlődését szem előtt tartókat, segíteni szándékozókat.  
Találkozó reggel 7 óra 30-kor a „szőlő kapunál”.

                                                                        Tisztelettel:            Kozma László
                                                                                                         polgármester

« vissza a listához